Mit kell tudnod rólam?

Danyi Andrea vagyok, life coach és üzleti angol neurolanguage® coach.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezem angol nyelvoktatás, nyelvi és life coaching területén. Pályám során nyelvtanárként és coach-ként szerzett tapasztalataimat és a coaching módszertanát használva segítek induló magán nyelvtanároknak, hogy online vállalkozásukat elindíthassák, illetve új ötletekkel és módszerekkel támogatok tapasztalt nyelvtanárokat, hogy sikeresen tartsák meg lelkesedésüket az online és offline világban, és elkerüljék a kiégést. 

Magam is megtapasztaltam a vállalkozó nyelvtanár-lét magaslatait és mélységeit: együtt örültem a tanítványaimmal sikereiknek és átéltem a tanítás örömét, ugyanakkor volt részem túlterheltségben, és tudom, mit jelent, ha nem tudsz dolgozni (nem lesz bevételed) vagy gondot okoz a tanítványszerzés.

Néhány évvel ezelőtt hallottam először a "smart", azaz okos módszerekről, amelyeket magán nyelvtanárként mi is beépíthetünk a vállalkozásunkba, és megvalósításukkal, gyakorlatba ültetésükkel sokkal könnyebb lehet a vállalkozásunk működtetése. 

Ha kíváncsi vagy, milyen is a 1:1 órákon túli világ, dolgozzunk együtt, legyél te is SMART NYELVTANÁR!


2020 bebizonyította, mennyire fontos a rugalmasság és a nyitottság az újra és a változásra, de a folyamatos tanulás is elengedhetetlen, ha tudásunkat frissen szeretnénk tartani.

​Szívesen segítek neked is "smart" ötleteimmel és elképzeléseimmel foglalkozásaimon, ha változásra, motivációra, új ötletekre, módszerekre van szükséged magán nyelvtanári vállalkozásodban. 

Tisztázzuk, mit szeretnél megvalósítani szakmai életedben, támogatlak és bátorítalak a változás folyamata során. 


Smart Nyelvtanár egyéni mentorálás

Akár most indítod nyelvtanári vállalkozásodat, akár már tapasztalt magán nyelvtanár vagy, az egyéni foglalkozások keretében megkeressük a választ a kérdéseidre.

Egy bevezető, ingyenes foglalkozás során feltárjuk, milyen irányba szeretnél indulni, milyen területen szeretnél elmélyülni, mi akadályoz a haladásban.

Szakmai területek fejlesztése

Specializáció, ideális tanítvány megtalálása. Hogyan szerezz tanítványokat, hol hirdess. Online oktatás és eszközei. Egyéni és/vagy csoportos oktatás. Óradíjak, bérletek, programok. 

Óralemondások, szabályok. Online eszközök, amelyek segítik a munkát. Online tanfolyamok, e-könyv és honlap készítés.