Smart Nyelvtanár online tanfolyam

Köszönöm, hogy érdeklődsz az online tanfolyam iránt, amely hamarosan elérhető lesz ezen az oldalon.

Ha még nem állsz készen a személyes mentorálásra, jó helyen jársz, neked készül a Smart Nyelvtanár tanfolyam, amelyen saját időbeosztásodnak megfelelően képezheted magadat.

A 12 modulból álló tréningen fontos és hasznos "smart" ismereteket sajátíthatsz el magán nyelvtanári vállalkozás indítása, működtetése és szakmai továbbfejlesztése területén, amelyekre minden nyitott és vállalkozó szellemű magán nyelvtanárnak szüksége van, legyen akár kezdő, akár rutinos és tapasztalt nyelvoktató. 

Mi a tanfolyam tematikája?

Vállalkozás indítása. Specializáció, ideális tanítvány megtalálása. Hogyan szerezz tanítványokat, hol hirdess. Online oktatás és eszközei. Adminisztációt segítő online eszközök. Egyéni és/vagy csoportos oktatás. Árak, óradíjak, óradíjemelés. Bérletek, programok. Óralemondások, szabályok.  Alternatív bevételi lehetőségek: online tanfolyamok, e-könyvek készítése. Problémák: kiégés, imposztor-szindróma.

Mikor lesz elérhető a tanfolyam?

A tanfolyam moduljai várhatóan júliusban lesznek elérhetők. A pontos dátumról és a részletekről folyamatosan értesítelek.

Iratkozz fel a várólistára, és a további részletekről hamarosan tájékoztatlak.

Feliratkozom a várólistára!